lørdag 19. desember 2015

Spennende innhold i luke 18 i Colombo

Ingen dager er like her nede. Det er alltid spennende hva dagen vil bringe. I dag dro vi 12 til Colombo, Sri Lankas hovedstad med en befolkning på 1 mill mennesker. Vi skulle få se det flotteste og beste shoppingsenteret de kunne vise oss. Spente og forventningsfulle dro vi av sted. Dette skulle bli spennende. På veien dit fikk vi se et lokalt snekkerverksted, helt annerledes enn dem vi er vant til, men faget sitt kunne de. De jobber under så kummerlig forhold,nesten ute på gaten, med et minimum av redskap, Men faget sitt kunne de. Det kan ingen ta fra dem.














Lokat snekkerverksted. Dør-makeri.

 Sunniva mellom boblejakker, shortser og kofferter.

Etter over 1 times kjøring i rushtidene kom vi endelig frem til shoppingsenteret. Det var et virvar av små "Stand" med ulike merker. De så det var 90 butikker. I min verden var det 5 - 6 butikker som hadde 90 forskjellig merker til sammen. Det var en fantastisk opplevelse. Folk over alt. Sunniva og jeg måtte en tur på toaletter. Det inne jobbet det 3 mennesker. En jobb gikk bare ut på å åpne og lukke døren inn dit.



På vei inn i kjøpesenteret traff vi denne herlige karen, det er noe umiskjennelig kjent med ham. Han delte ut snop til barna.


Utenfor senteret rådet det totale kaos. Regnet øste ned og alle ville stå under tak. Det var en blandig mellom en ventehall og en iskrembar. Litt vaskelig å lese, slik resten av senteret var. Vi kom oss ut med noen neglelakker, 1 skjorte og 2 slips. Kristine fikk kjøpt seg julekjole :-)  Alt i alt tror jeg alle var fornøyd etter å ha tatt inn de forste inntrykkene.
                   

I dag kom 5 nye medlemmer av familien så å mangler vi bare 1 for å være fulltallige på denne turen. I går kvled hadde vi en kjempekoselig lunch med Stig og Kristine, Petter og Stine og alle  de små. Maten var som den pleide god.

I dag har Trond, Paula, Thomas og Emily også, så da ble lunchen delt i to. Vi voksne uten barn var litt sen ut av startgropen - jeg måtte svømme mine 1500 medert i styrtregn og mørke.
Hadde imidlertid et fantastisk støtteapparat som stilt med håndkle, badekåpe og slipperser da jeg var ferdig. En stor takk til Eirik under paraplyen :-)

Så luke 18 har vært full av overraskelser og nye inntrykk. Håper du ble fornøyd med innholdet i din luke :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar