fredag 20. november 2015

ENDELIG KLAR FOR TUR IGJEN MED GRO

 Jeg kan ikke gå til Langeskogen. Det er for glatt på veien - så bilenruten blir skapt fri for is. Kan sees på som oppvarming..

Jeg klager og syter som alle andre når jeg er forkjølet. Ja ikke så mye som menn da, de er jo dødssyk ved den minste snue. Sånn er det bare :D

I går var jeg heldig og fikk en premie og opptur for nesten ingen innsats. Filmen Hunger Games Mockingjay Part 2 kan anbefales på det varmeste, men du må ha sett de foregående 3 filmene for å ha glede av den.Men nå er jeg lei, skikkelig lei  av snue og min egen syting - så i dag blir det tur uansett. Jeg har avtale med Gro og gleder meg til å komme meg ut og opp igjen.

Jeg er litt spent på hvordan det er å gå nå og hvordan dette skal gå.
Er det så glatt som jeg frykter, tro?
Jeg har ikke pigger eller vinterdekk på skoene - skulle jeg hatt det tro?
Hvor mange lag med klær skal på - er 3 lag nok, tro?
Alle disse spørsmålene har jeg svar på når jeg kommer hjem igjen fra turen. Ja - hvis jeg kommer hjem da, kan jo hende jeg brekker lårhalsen og ender på Haukeland, eller enda verre, Haraldsplass. 
Uansett - svarene kommer her: 

Takk for en flott tur, Gro

Jeg lever og er like hel. Gro også. Ingen lemmer brukket eller skamstått. Ingen blåmerker å vise frem og skryte av. Jaja. rett skal være viktig også her - vi hadde noen Bambi-øyeblikk begge to. Nesten på trynet, men bare nesten. så fikk fikk vi i allefall bekreftet at refleksene våre er upåklagelige fortsatt. 

Vi brukte ca 1 time på 4 runder i Langeskogen i greit tempo - kanskje størst tempo på snakketøyet. Tiden flyr når jeg har så godt selskap på turen. Det har være en tur i nydelig kaldt Bergens-vær, stjerneklart og helt vindstille. Mer kan jeg ikke ønske meg av en tur.
Planene er lagt - langt frem. Første mål er å løpe 1 runde rundt Lille Lungegårdsvann. Den langsiktige  planen og målet 2,5 - 3 år frem i tid er litt mer ambasiøst - klatre til toppe på Kilemanjaro :-) Så tenk på det og følg med. Ha du lyst å være med..så heng på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar