Sånn gjør du : 4 - 6 porsjoner
1.5 - 2 liter vann
1 - 2 mellomstore blomkål
1 - 2 ss. smør
1 - 2 ss. hv.mel
en skvett melk
buljon etter smak
salt og pepper
2.pk. hvitløksbrod
400 gr.bacon
Hell vannet i en panne og kok opp bladene. La dem koke 10 - 15 min. Del blomkålen i buketter og kok med bladene til passe konsistens for deg.
Sil av vannet til en bolle/panne - du har laget kraft.
Smelt smør og har i hv.mel. Rør kraftig. Ha i litt og litt av kraften . Visp godt så du ikke får klumper. Spe så til tykkelsen du ønsker. Ha i buljong, salt og pepper etter smak. Tilsett melk og pepre litt til slutt.
Bacon og baguetter stekes i henholdsvis panne og ovn.
LYKKE TIL. DET SMAKAR SO FORTREFFELEG!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar